Izvor:
29.06.2017 u 01:55
0

SESTRA GORANA PROGOVORILA O PORODIČNIM ODNOSIMA: Aleksandra je uništila našu porodicu, zbog nje sam na ulici! (FOTO)

Nakon što je režija pokazala članak u kojem piše da se Aleksandrina sestra Gorana zbog nje iselila iz kuće, ona je objasnila i progovorila o porodičnoj situaciji koju su njeni roditelji pokušali da sakriju.

– Trudila sam se da zaštitim svoju sestru, ne znam zašto ovo radi. Ona je uživala sa Ljubom, dobijala je poklone, imala para. Ona je ušla u vezu sa tim dečkom, Ljuba nije imala ništa protiv dok nije popustila u školi. Jedan dan je otišla u školu i nije se vratila. Ljuba je sve zvala, naprvaila haos. Čekala je do sutradan, otišla u policiju i prijavila. Drugarica je rekla d aje Gorana pobegla kod Nikole. Ljuba je otišla po nju, Gorana je fizički nasrnula na nju, socijalna služba je rekla d aona može d aživi gde želi sa 15 godina, samo da nije ugrožena. Gorana je bila kod Nikole, u jendom trenutku je pala psihički, nije imala finansija, pa je čak i htela da se vrati. Srboljub joj je davao novac. Nikola je došao u sukob sa svojim ocem, došli su kod nas, tu je bilo svega i svačega, oni su napadali Karađorđa. Nema potrebe da me pljuje, podržala me je dan pre ulaska u rijaliti. Roditelji nisu želeli da pričaju o ovome javno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter