Izvor:
05.07.2017 u 01:49
0

SKUPILA HRABROST POSLE ŠEST MESECI: Dalila javno uputila ocu VAŽNU PORUKU!

Pobednica pete sezone najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Dalila Mujić ispričala je večeras da je ubeđena da je njen otac ponosan iako nije verovao u nju od samog početka.

– Jovana, otac mi je rekao da neću upisati srednju školu, ja sam je upisala i završila. Rekao mi je da neću upisati fakultet, upisala sam ga, završila prvu godinu, a drugu sam zaledila zbog rijalitija. Rekao mi je da neću položiti vozački, jesam iako iz trećeg puta, jesam. Rekao je da neću pobediti u rijalitiju, da se ne blamirma, ja sma pobedila. E pa babo, ponosan si na mene i te kako, ja to znam, volim te najviše, zvaću te, očekuj poziv, skupila sam hrabrost, bićemo u super odnosima, ti to znaš, samo se foliraš – poručila je ona ocu sa osmehom na licu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter