Izvor:
17.05.2019 u 19:13
0

SLAĐA PLAČE! Majka se rastužila nad sudbinom svoje Bells! Kadra je uzrok njenih problema!(FOTO)

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić su u u vili "Parova" započeli svoju turbulentnu vezu koja je nekoliko puta bila na ivici raskida ali su ipak uspeli da opstanu.

Sada je veza ovo dvoje mladih učenika rijalitija na još jednom testu. Naime, Kadra je trnutno u postu i po svojim običajima i verovanju bi trebalo da se uzdržava od telesne ljubavi.

Međutim, njegova devojka Bels nije tako srećna zbog toga, opseća se odbačeno i nevoljeno mada se trudi da razume i podrži svog dečka.

Bells se čak i moli zajedno sa Kadrom a njena majka je uplašena za psihičko stanje svoje ćerke a boji se očigledno i da Izabela zbog svoje ljubavi ne pređe u drugu veroispovest.

– Izabela uvek ima neku teoriju zavere da ja plačem lažno! Neka ona bude majka pa da vidiš kako je meni! Mi ovde ne komuniciramo uopšte! – rekla je Slađa i dodala da njenoj ćerki verovatno nedostaje se*s jer su ona i Kadra stalno zajedno te ne razume zašto se ona žali na odvojenost.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter