Izvor: HAPPY BSC
06.06.2020 u 21:25
0

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! TAKMIČARKA PORUČILA SVIMA: Sutra DOLAZIM GOLA NA SVADBU

Jovana Jeremić je večeras podigla Ivaniu, kako bi saznala od nje šta će sutra obući za svadbu, s obzirom na činjenicu  da ona nije imala mogućnost da ide u butik i bira luksuznu haljinu kao deveruše.

Ivania je ustala u uskim providnim helankama i bluzici na kojoj su se ocrtavale grudi i poručila nešto šokantno:

OVO MORATE ZNATI

UŽAS! U SAVSKOJ ULICI POŽAR: Gori zgrada, 15 vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

SAOBRAČAJNA NESREĆA KOD ĆUPRIJE: Auto sleteo s puta, ima stradalih!

SAVO MILOŠEVIĆ NASMEJAN POSLE PORAZA U SUBOTICU: Izgovorio dve rečenice koje će pažljivo pročitati svi navijači Partizana

-Ja nemam šta da obučem za sutra, još odlučujem, tako da ću verovatno doći gola! – rekla je ona, a baš niko to nije očekivao!

Ona je sa voditeljkom prokomentarisala da barem ima sređenu, uvijenu i nadograđenu kosu.

Osvrnula se i na odnos Barbi i Željka, jer je i sama umešana u taj dvougao, i pojasnila da je Barbi on nedostajao, ali da on nije iskren već je“jurio ženske“ po vili.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter