Izvor: Happy BSC
10.06.2020 u 13:41
0

ŠOKANTAN SNIMAK IZ HOTELA! Ona GOLA na krevetu priča SLATKE LAŽI, ZMIJA je OBGRLILA! (FOTO)

Bivša učesnica zabavno-humorističkog programa „Parovi“ i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon našla se u centru skandala kada je uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa sobom jpovela još tri devojke, a sud joj je zbog toga odredio pritvor u trajanju od mesec dana.

ZAVIJENI U CRNO: Tuga u njihovom DOMU! On je IZVRŠIO SAMOUBISTVO, učesnica će doživeti EMOTIVNI BRODOLOM! (FOTO)

Medijski uspon starlete Tijane Ajfon počeo je nakon njenog učešća u rijalitiju Parovi, što joj je otvorilo mnoga vrata šoubiznisa. Te su se sada mnogi setili njenog famoznog vrelog spota sa jednim poznatim reperom.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Tijana skoro potpuno gola u hotelskoj sobi. 

Zapravo radi se o spotu koji su snimili za pesmu “Slatke laži, a kadrovi koje su snimili nisu ostavile nekog ravnodušnim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter