Izvor: HappyBSC
29.05.2020 u 10:07
0

ŠOKANTNI DETALJI SA VRATA VILE: SVOJIM TELOM branila NJU po cenu gubitka ljubavi o KOJOJ ĆE SE TEK PRIČATI (VIDEO)

U raskošnoj vili „Parova“ nikad nije dosadno!

Naime, reč je o iskusnoj takmičarki koja bez obzira na godine pleni svojom lepotom i osvaja muška srca. 

Slađa Petrović je pomerila sve granice svojim zavodničkim umećem iako ona tvrdi suprotno. Onog momenta kada je popularnog fitnes instruktora kako takmičari kažu „omađijala“  ona je važi za jednu od glavnih i najopasniji zavodnica. 

Milionski auditorijum je bio svedok mnogih raspara crvenokose  takmičarke sa ćerkom Bells , kako se spekuliše zbog izražene ljubomore prema njoj. 

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

Ona je prema rečima takmičara koji ne pšrestaju sa niskim udarcima,  zavidna na lepotu i mladost svoje ćerke, iako ona nikad nije potvrdila. Reči populatne Bells ipak govore drugačije. 

Međutim, Slađa je sada ostavila bez teksta i javnost i sve prisutne u trenutku kada je stala na vrata i svojim telom branila Izabelu Alijosku, smatrajući da ona treba da napusti vilu umesto nje, a Bells ostane. 

Ovo je sve začudilo, s obzirom na to da njih dve nikada nisu imale odnos kakav treba da imaju majka i ćerka već su ličile na drugarice koje se igraju dok im je zanimljivo, a nakon toga posvađaju oko lutke. 

Šta je sve Slađa kao majka spremna da uradi za svoju ćerku saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogčedate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter