Izvor:
22.02.2019 u 12:28
0

ŠOKIRANA VENDI NAPALA ALEKS! ONA OSTALA ZABEZEKNUTA I NEMA! „On je došao samo tebe da usitni!“ (FOTO)

"Jutarnja kafica" je emisija koja nas sve iznenadi jer uvek otkrije neke nove detalje, mišljenja takmičara, kakvi su i pta jednio o drugima misle.

Vesna Vukelić Vendi je bila iznenađenja Aleksandrinim izborom momka na sinoćnoj žurki:

– Kako ti sa tim rafiniranim ukusom, suptilnošću, otmenošću, lepotom, dostojanstvom itd, možeš da budeš sinoć u kandžama Mladena koji je jeftin i koga su mogle da imaju mnoge žene. Ono, znate kako se kaže- rasprodaja. Voli li neko rasprodaje? Da li si ti za rasprodaju i da li si u lancu mrkci, trkice i ostalih?

– Naravno da ne. Sinoć mi se stvarno svideo i bila sam sa njim ali ostaću sebi dosledna.– rekla je Aleks posramnjena zbog Vendinih komentara.

– On je došao samo da te usitni, da ti udari pečat!- rekla je Vendi koja je priznala da je šokirana njenim odabirom.

Kako će se ovo završiti?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter