Izvor: hapy bsc
05.06.2020 u 16:23
0

ŠPIJUNIRALA IH I ODALA: Ona za njega svako veče nosi SE*SI SPAVAĆICE!

Velika priča od sinoć jeste upravo pomirenje Uroša Andrejića i Dragane.

On je polako odustajao i počeo je da zavodi Zoranu, pa Kristinu. Zorai je rekao čak „Hajde da budeš unuka Eri Ojdaniću, ne samo ja!“. 

OVO MORATE ZNATI

LICE NAJOKRUTNIJEG ZLOČINAČKOG UMA! Zastrašujuće fotografije pedofila otmičara devojčice sa Kosova! (GALERIJA)

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

HAOS I ANARHIJA NA AMERIČKIM ULICAMA (VIDEO, GALERIJA)

REŠENA MISTERIJA! 25 miliona ljudi je nestalo, sada znamo šta se dogodilo! (GALERIJA, VIDEO)

Pošto je bio spreman da se posvađa s majkom zbog nje, a ona nije marila, polako se okretao.

Potom je u igri ISTINA ILI IZAZOV, poljubio Kristinu u usta. Poput pravog Plejboja, sve mu je išlo od ruke. Onda je Dragana shvatila šta je imala, i bilo joj je krivo.

Proradila joj je sujeta, ljubomora, sve emocije potisnute isplivale su. Rešila je da mu se preda. On se prvo nećkao, ali je popustio. Pomirili su se i on joj je rekao da je ona njegov život, da je voli i da nikog tako nije voleo.

Milijana je svevidela pa ih izdala: Gaga je videla šta se sprema, pa je brzo odreagovaladok nije kasno. Ona ga je zavodila, zvala, oblačila je SE*SI spavaćice svako veče zbog njega, a još su spavali vrlo blizu. Uroš nije mogao da odoli  – pričala je Milijana gledaocima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter