Izvor:
20.12.2018 u 19:52
0

STANARI VILE PAROVA POBESNELI ZA STOLOM: Osuli su paljbu na OVOG takmičara! „Treba da te je sramota što…“ Razlog je OVO (foto)

U emisiji "Upoznajte Parove" pušten je jučerašnji snimak gde Goran Vujičić Vuya vređa Jelenu Ilić, i govori da bi ona volela da ima sa njim da ima seks.

Ovaj čovek je đubre, g***o i u menopauzi je!-Rekao je Džonatan Mastor za Ivana Marinkovića ne želivši da usmeri bes ka influenseru.

Može da bude kakav hoće, ali zamisli da imaš sestru i da neko tvojoj sestri govori ovako nešto! Ili devojci! Kako bi reagovao? Ne podržavam vređanje porodice i bilo kogaCoka je izgubila strpljenje i osula rafalnu paljbu na Vuyu.

Nisi reagovala kad je bila moja porodica u pitanju!– Skočila je Aleksandra Marjanović.

Ja sam prva rekla da je to loše! Ne podržavam vređanje majke, brata, sestre!

Ja imam pravo da kažem, lepa si, zgodna si, gu*** bih te!– Rekao je Vuya.

Enisa Bajramović je dodala da se ne meša u Vuyine stvari, i da je sve to njegova igra, kao da ima i prava da igra kako želi.

Gora si milion puta od njega. Ti si dama, a ćutiš i smeškaš se!– Rekla je Slađa revoltirana ponašanjem influensera i Enisinom "elegantnom šutnjom".

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter