Izvor: HappyBSC
17.10.2020 u 12:39
0

SUSRET KOJI VODI U RAT! OSUO DRVLJE I KAMENJE PO MUZIČKOJ ZVEZDI: Severina na stubu srama zbog njegovih reči

Takmičar zabavno-humorističkog programa „Parovi“ koji ne prestaje da intrigira izneo je šokantne detalje susreta sa  muzičkom zvezdom Severinom. 

Bez dlake na jeziku otvorio je dušu popularni Neven dok su ga svi takmičari nemo slušali i pomno pratili:

Njegova priča je počela rečima da je Kojićevu voljenu upoznao u teretani nakon objave koja se pevačici nije ni malo svidela. 

– Moje mišljenje o Severini se promenilo za 360 stepeni. Mislio sam da je dama, fina i kulturna – rekao je Neven pa osuo drvlje i kamenje po njoj,potpuno razočaran.

OVO MORATE ZNATI

NAGORNO-KARABAH GORI: UNIŠTEN GRAD! Civili umiru sa obe strane

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA SEDAM OSUMNJIČENIH: Tarićki zabrana

STRAVIČNO! PEDOFILI OBLJUBILI I SILOVALI DEVOJČICE DO 13 GODINA U OKOLINI INĐIJE

IZMENE U SAOBRAĆAJU DO POTPUNOG KOLAPSA: OD VIKENDA SE PRIPREMITE NA JOŠ VEĆE GUŽVE

Njihov susret dogodio se u teretani i nije bio ni malo prijatan ako je sudeći prema Nevenovim rečima. 

– Prišla mi je Severina u teretani i napala me ne birajući reči. Vređala me zbog mog fizičkog izgleda a kada sam pokušao da joj objasnim da se bavimo istim poslom obrušila se na mene poput tornada. 

– Ona smatra da je zvezda i da je iznad svih nas. Govorila mi je da sam nekada bio mnogo lepši i simpatičniji a da sam se sada uništio i da je moj izgled sraman. Zatim je počela i sa pretnjama unižavajući moju ličnost na sve načine – zaključio je Neven.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter