Izvor:
29.06.2017 u 15:43
0

SVE JE BILA SAMO IGRA: Mili udarao sebe po licu, vređao Mirelu na sav glas, a sve zbog njenog TAJNOG DOGOVORA sa jednim učesnikom!

Noćas je u vili "Parova" bilo prilično uzbudljivo!

Pored toga što je Tihomir Filipović javno prevario suprugu Anamariju Džambazov, Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili su krvnički zaratili, odnosno posvađali se zbog njenog flertovanja sa drugima!

Mili je, naime, zamerio svojoj supruzi što je flertovala sa drugima, pa je iz tolikog besa udarao sebe u lice i govorio kako je glup. Mili je vikao na nju što je igrala sa drugima iako je on bio pored nje, međutim ona s ebranila kako ništa loše nije uradila i kako ne vidi u čemu je problem da igra i sa drugim muškarcima.

Namerno me provociraš, poludeću zbog tebe! – vikao je Mili, pa ponovo udario sebe u lice. Na svu muku, umesto da ga poljubi, Mirela mu je udarila šamar rekavši da je preterao sa ljubomorom.

Zašto stalno to radiš, hoćeš li da me izbace odavde ako ja počnem? – vikao je on.

Besan, Mili je čak i vređao Mirelu i govorio joj je da ku*va, da ga namerno provocira i da nije normalna.

Ona je na kraju plakala jer se u njihovu svađu umešao Tihomir koji je rekao da ima dogovor sa njom, a kako je to Milija veoma razljutilo, on je otišao u izolaciju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter