Izvor:
26.08.2017 u 00:28
0

SVI DETALJI RASKIDA IZ PRVE RUKE: Branka je ostavila Mladena zbog NJEGOVOG DRUGA!

Prvi put nakon njihovog raskida oglasila se Branka Okuka u emisiji "Upoznajte Parove".

Ona je govorila o Mladenu Vuletiću, njihovoj vezi ali i raskidu.

– Mladen je osoba koja se i te kako promenio i dokaz da čovek kada se zaljubi može da postane i dobar i veran. Desila mi se ljubav sa njim i ni zbog čega se ne kajem – rekla je Branka.

Oni nije loš momak, ali nije momak za nju. Nemam ništa loše za njega da kažem, ali ja poznajem svoje dete i znam da on nikako ne odgovara njoj po karakteru – rekao je Brankin otac.

– Moj otac je bio u pravu kada mi je rekao da razmislim kako će nam biti u spoljnom svetu. Mladen prema meni nije ni jednu grešku napravio, pružao mi je svu pažnju sveta. Velika je laž da me je prevario i da je bio nasilan. Sve to nije istina. Mi smo bili 24 sata zajedno i nije bilo govora o prevari. Ono što je Marko Perović rekao je istina. Ja sam imala veliki incident sa Mladenovim drugom i onda sam presekla. Veoma sam impulsivna, ne mogu da prećutim ni da izbrojim do 10 i to se sve tako završila. Izvređala sam njegovog druga zbog brze vožnje, neću da detaljišem. Bila sam jako drska tu u njegovom društvu, složila sam facu od brze vožnje jer to ne volim. Prelomila sam i rekla šta sve ovo meni treba, to je bio trenutak kada sam otišla od njega. Pozdravljam njegove roditelje koji su me gledali kao ćerku, ali nema šanse da se pomirimo – rekla je Okuka.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite emisiju "Upoznajte Parove".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter