Izvor:
28.11.2019 u 02:49
0

SVI REDOM ZGROŽENI! Milijana svom ljubavniku PREDLOŽILA ove PERVERZIJE! Žabac nije skidao OSMEH SA LICA! (FOTO)

S obzirom na to da su nominacije sa šlagom završene, Milijana Božić, još uvek je pod utiskom, pa je svom ljubavniku Nemanji Stamatoviću Žabcu predložila nešto "bezobrazno".

Naime, lepotica iz Pilatovića više ne krije jake emocije koje oseća prema svom novom izabraniku, pa mu je predložila da rade nešto perverzno, ne mareći kako će na to gledati Milojko Božić, njen još uvek zakoniti suprug, koji je bacio oko na Aleksandru Jakšić, sa kojom provodi mnogo vremena..

– Volela bih da me mažeš šlagom svuda po telu – provocirala je atraktivna takmičarka svog novog izabranika, koji se postideo i nasmejao kada je čuo šta njegova ljubavnica priča.

Takmičari su bili zgroženi dok su slušali šta Milijana i Nemanja planiraju da rade jedan sa drugim.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter