Izvor:
08.03.2017 u 06:15
0

SVI SU ZANEMELI OD ŠOKA: Doktor otkrio kako migranti žive i gledaju na Srbiju, i šta im je najveća želja u ovom trenutku!

Emisija „Ispovest“, koja se iz vile u kojoj borave takmičari šou programa „Parovi“emituje svakog utorka, i ovog puta poslala je sliku o nečemu, o čemu se ćuti.

Pedijatar iz Damaska, dr Mohamad Jaser Havari, pred učesnicima “Parova“ započeo neverovatnu ispovest, koja nikog ne sotavlja ravnodušnim.

Oni bi svi nakon svega, najviše želeli da se vrate kući, ali nemaju dokaze da su Sirijci, nemaju nikakva dokumenta. Oni su jako vredni gde god da odu, na primer, u Egiptu su napravili restorane, u Turskoj imaju fabrike. Šteta što Srbija nije privukla te ljude koji imaju kapital i mogu da ulože. Mislim da im je bolje da su ovde nego u Nemačkoj. Jedan migrant je bio boletan, on je imao tumor, ja sam ga svaki dan posećivao ali je na kraju je umro. Sahranili smo ga kao NN lice, jer nema dokumenta kod sebe. Dešava se da umiru i bebe, one se čak i rađaju mrtve. Oni obožavaju Srbiju, jer se ona najbolje od svih odnosi prema njima, i oni uživaju tu – rekao je doktor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter