Izvor: HappyBSC
22.09.2020 u 03:30
0

TUGA ŽESTOKOG MOMKA: Priča koja SLAMA SRCA!

Gost u emisiji „Ispovest“ je Zoran Branković Lepi, nekadašnji član „Voždovačkog klana“. 

– Imate četvoro dece. Da li su oni patilči zbog načina života koji ste vodili?-pitala je voditeljka Jelena Dimitrijević, Zorana. 

OVO MORATE ZNATI

TEŠKA NESREĆA KOD KOVINA! Automobil sleteo sa puta, ima mrtvih!

AMERIČKA DELEGACIJA STIGLA U BEOGRAD: Ana Brnabić dočekala Ričarda Grenela i predstavnike DFC

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

– Nisu patila moja deca. U početku nisu ni shvatali čime se bavim. Patio sam ja. Najviše patim i sad jer slabo viđam najmlađeg sina. Njega sam dobio sa ženom koja je dvadeset godina mlađa od mene. Ona je vrlo problematična. Priča vazda o nekim devedesetim godinama, sva je u tome. Dolazila je kod mene ali mi je krala stvari iz stana. Sve živo mi je pokrala i to više puta. Pre dve godine je odvela dete. Sve pare koje je uzimala davala je nekom liku sa kojim je bila. Pre neki mesec me je zvala da mi njen dečko dovede sina da vidim. To meni nije potrebno, jer mogu i sam da ga vidim. To dete je moj klon, jako liči na mene. Trebalo je da ga priznam 2018.godine, ali sam tada zaglavio zatvor. Kad sam izašao ona je otišla za Francusku, a dete je ostavila kod majke koja je takođe problematična. To dete je kod nje mokrio u pelene do treće godine. Ona je vrlo neodgovorna. U vrtić nije dolazila po dete. On jadan ostane sam i plače dok ja ne dođem po njega. Kada je bio kod mene on je bio negovano dete. Sada ona tera dete da njenog nekog dečka zove „tata“. Ona ne želi da ga ja priznam. Išao sam u socijalni rad da napišem prijavu protiv nje. Sa njom ne želim kontakt. Njoj samo trebaju pare. Kupim stvari detetu, a ona ih proda za grdne pare. Imala je običaj da ostavi dete i da ode u Ameriku. Jako mi je teško bez deteta. Trudim se da istrajem. Nastaviću da se borim za njega!-ispričao je Zoran Branković Lepi. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter