Izvor:
27.08.2019 u 15:05
0

U LOKVI KRVI: IRMA SEJRANIĆ OVO NIJE MOGLA DA OČEKUJE, JAUKALA JE OD BOLOVA! (FOTO)

NASTAĆE PRAVI HAOS: ĐOLE VODIO LJUBAV SA NJOM, NIJE RAZMIŠLJAO O ĐININIM OSEĆANJIMA! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Irma Sejranić Ilić završila je sva krvava! Naime, ona je otišla kod svog doktora koji je odradio najnoviji tretman lica koji se naziva "vampirska terapija"!

SAD RAZMIŠLJAJU O POTOMSTVU: JEDVA ČEKAM DA DOBIJEMO BEBU! (FOTO)

Ona je želela da izgleda mlađe i zbog toga se odlučila na ovaj potez, oni koji nisu znali o čemu se radi zabrinuli su se da li je Irma dobro i šta se tačno desilo sa njom, ali ona je za Happy portal objasnila o čemu je reč!

ŠOK: Blindirani auto se zaleteo ka njemu, zapucao, METAK mu prozujao pored glave! (FOTO)

Iako bi mnogi želeli da mi se zaista nešto desilo, moram da ih razočaram i da kažem da mi ide nikad bolje! Odlučila sam se na ovaj potez jer se spreman za kampanju u Americi čije ću zaštitno lice biti! Ovaj tretman koriste sve svetske zvezde! – rekla nam je Irma!

Međutim, naš izvor sa lica mesta rekao je da je Irma bila najglasnija jer nije mogla da podnese ovaj bol koji je specifican!

BIVŠA TAKMIČARKA UPUTILA PORUKU IVANU I JELENI: Naziva ih decom?!(FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter