Izvor:
22.02.2017 u 06:37
0

UTERAO STRAH U KOSTI: Novi učesnik ušao u „Parove“ i odmah udario žestoko! (foto)

U rijaliti program "Parovi" večeras je, na radost svih učesnica, ušao novi takmičar. Reč je o Nikoli Lakiću, koji je već imao iskustva sa rijaliti programima i dobro je poznat domaćoj javnosti.

Naše devojke su se uskomešale i izgorele u nadi na će napokon ući neko ko je po njihovoj meri. Najglasnije u tome bile su Ksenija Kranjec i Branka Okuka koje su bukvalno pokušale da provale vrata kako bi ga ugledale.

Čim je ušao, usledilo je oduševljenje, a Nikolin prvi utisak je sve:

– "Parovi" su fenomenali. Onaj ko kaže da ne prati ovaj rijaiti laže. Meni je ovo jedno lepo iskustvo i izazov. Iskustvo sam već imao u jedno rijalitiju, ali me zanima ovaj sklop ljudi ovde. Zanimljiva je ekipa i mislim da ću se lepo slagati – rekao je novi učesni. Nikola je dodao da ima favorite, a to su: Mili, MIljana i Vesna Rivas, a to je odah podelilo mišljena cimera u vili.

Da saznate sve detalje o Nikoli Lakiću, ostanite uz happytv.rs!

HAppytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter