Izvor:
03.11.2019 u 20:40
0

UVUKAO JE U SVOJU MREŽU?! Pavao NASAMARIO Jelenu Golubović pa se time hvalio pred ukućanima! OSUDE PLJUŠTALE NA SVE STRANE! (FOTO)

Tokom večerašnjih nominacija glavna tema je odnos Jelene Golubović i Pavaa Vladila. Naime, on se sinoć pohvalio da je Jelenu uvukao u svoj krevet i da je to uradio kako bi se osvetio za sve što je uradila. Evo kako je tekao razgovor:

Gledaoci ne veruju u tvoju iskrenost. Oni smatraju da ti se Jelena zaista sviđa, ali da ne znaš kako da joj priđeš – rekla je voditeljka Jelena Maćić Miliju. Međutim, on to nije prokomentarisao već je prešao na odnos Pavaa i Jelene:

Ja sam znao šta će se desiti između Jelene i Pavaa. Ona je tek sada postala pravi rijaliti igrač. Ona je zaljubljena u njega. Ja sam znao šta se dešava između njih i znao sam da će ona završiti kod njega u krevetu – objasnio je Mili.

Jelena se ponaša prema nama kao da smo svi ovde šljam! I da vratim vreme, ja bih sve isto uradio. Znao sam da će me ljudi osuditi, ali ja hoću da svemu stanem na kraj. Uvukao sam je svoju mrežu – dodao je Pavao.

Većina ukućana je osudila takav postupak i smatraju da to nije šmekerski potez. Mogao je i na drugačiji način da se obračuna sa Jelenom Golubović.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter