Izvor: Happy BSC
26.08.2020 u 14:15
0

VARAO ŽENU SA CIMERKOM, A U RIJALITIJU SE PRAVIO DA JE NE POZNAJE: Isplivali DETALJI AFERE koja RUŠI sve! (FOTO)

Finale, odnosno završetak osme sezone velikog projekta „Parovi“ odigraće se u subotu.

Takmičari poznatog rijalitija veoma su nestrpljivi pa između njih vlada velika tenzija

Raznorazni događaji odigrali su se u luksuznom kompleksu, a mi ćemo vas podsetiti na one koji su definizivno obeležili aktuelan serijal.

Učesnik koji je prvenstveno ušao u rijaliti da se pomiri sa svojom suprugom nije uspešno ispunio svoju zacrtanu misiju.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Darko Vlajić hteo je da obnovi ljubav sa ženom Anom sa kojom ima dvoje dece, ali je prilikom njegovog učešća u rijalitiju javnost saznala da on ima ljubavnicu.

Šuškalo se da pevač vara svoju suprugu sa Atinom Ferari, te da su njih dvoje uživali u navodnoj vreloj akciji pre rijalitija nakon jedne odrađene tezge.

– Bili su pripiti. Nakon tezge koju su odradili zajedno, završili su u krevetu. Njegova supruga naravno, ne zna za to. Žena je uvek strahovala da ima švalera pored sebe, ali nije imala predstavu da će je tek tako prevariti sa Atinom Ferari koja je daleko ispod Aninog nivoa. Vlajić je video priliku, pa ju je odlično iskoristio, drugačije nije mogao – kaže gospodin odlično upućen u situaciju, koji dodaje.

– Nisam siguran da li su nastavili aferu, ali znam da su se viđali na nastupima, i da su na istim odlično komuniciral  – tvrdi upućen izvor.

Da li je zaista došlo do toga glavni akteri nisu potvrdili, ali su dokazali da između njih postoje emocije jer nikada nisu u čistom odnosu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter