Izvor: Happy BSC
26.08.2020 u 14:31
0

VELIKI PROJEKAT IZNEDRIO OZBILJNU ZVEZDU: Rijaliti joj PROMENIO ŽIVOT, ona je UŠLA u ISTORIJU! (FOTO)

Zabavno-humoristički program „Parovi“ bez sumnje ruši sve granice gledanosti, zahvaljujući različitim karakterima koji su toliko harizmatični, te se gledaoci ne odvajaju od malih ekrana ne bi li ispratili svaki korak omiljenih takmičara.

Naime, jedna od intrigantnijih ličnosti u ovoj vili jeste Ivana Mitrović, prva rijaliti devica na svetu, a niko joj nije verovao u to dok ona sama to nije ponovila na „parografu“, te je njen odgovor i više no istinit.

PROČITAJTE JOŠ

PORODILJA PREMINULA U KLINIČKOM CENTRU NIŠ: Sve je bilo dobro, a onda odjednom krenulo po ZLU

TUGA! Preminuo Pavlović (29), trener Jagodine kojeg je udario grom

TUGA! ISPOVEST SUPRUGA PREMINULE PORODILJE U KC NIŠ: Kazala mi je da joj je loše i da je krv svuda oko nje

Vučić sa predstavnicima Republike Srpske obišao Beograd na vodi (VIDEO)

Publika ju je zapamtila kao jedinu „nevinu“ devojku koja je ušla u rijaliti sa 25 godina. 

Ivana je pred milionskim auditorijumom ispričala da je devica i da još uvek nije pronašla pravog muškarca sa kojim bi izgubila nevinost. Poznata je i kao jedina učesnica koja je plakala svaki put kada bi samo pomislila da će izaći iz rijaliti programa i otići kući. Govorila je da joj se toliko dopada boravak u rijalitiju da ne želi nikada da napusti taj prostor.

Prva tri meseca u rijalitiju Ivana je spavala na podu. Nije želela da spava u krevetu da se „sa nekim ne bi posvađala“ jer je u svakom krevetu bilo više takmičara. Rekla je da su joj svi u rijalitiju toliko dragi i da ih voli, da ne želi da se svađa sa njima. Ivana je svojim postupcima u rijalitiju i plemenitošću potpuno zbunila takmičare i gledaoce pored malih ekrana. Nije se puno isticala, nikada nije psovala. Često je toliko brzo pričala da kada bi joj voditelji „Parova“ dali reč niko nije mogao razumeti šta govori. Učesnici su komentarisali da je ona toliko željna razgovora i da od želje da nešto kaže, toliko brzo priča da je niko ne razume.

Nema sumnje da će ona i te kako ostati zapamćena u narodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter