Izvor:
09.06.2017 u 05:34
0

VODITELJKA SAOPŠTILA ODLUKU: David i Aleksandra kao i Dejan i Dalila odmah da se razdvoje! Ako urade OVO sledi im diskvalifikacija!

Roditeljski sastanak u vili "Parova" izazvao je burne reakcije naročito komentari gospodina Mungosa.

On je rekao da mu se ne sviđaju koškanja između Dejana i Ploće.

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je odluku produkcije.

– Dejan i Dalila kao i Alekandra i David omah da se razdvoje. Dakle neka od sada u svim večernjim emisijama sede podalje jedno od drugog jer ovako ne možemo da funkcionišemo, pošto oni non stop pričaju – rekla je voditeljka.

Zatim je Mungos ponovo naglasio da niko ne treba da podspešuje nasilje i koškanje i da ako mu se ne sedi može slobodno da napusti rijaliti.

– Bilo ko, ko bude nasilan biće diskvalifikovan. Isto tako, ako napusti vilu bez da je izbačen mora platiti kaznu. Toga su svi svesni. Zaista nema potrebe da se bilo ko diskvalifikuje nekoliko nedelja pred finale – dodala je Bojana.

Ostanite uz Happy televiziju i pratite "Parove" uživo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter