Izvor: HAPPYBSC
20.07.2020 u 08:00
0

VRAĆA SE U VILU?! FITNES INSTRUKTORKA SE SPREMA ZA BORBU: Ovo je njeno TAJNO ORUŽJE, muškarcima PADA VILICA! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ fitnes instruktorka Naida Gadžo uživa u svom omiljenom godišnjem dobu, – letu a panika oko širenja korona virusa ne utiče negativno na nju kako kaže, te se trudi da izvuče pozitivne stvari, i da radi ono što najviše voli.

Atraktivna crnka je u razgovoru za Happy BSC portal otkrila svoju rutinu koju ispunjava svakog dana.

JOŠ JEDAN POROĐAJ U DOBA KORONE! RIJALITI ZVEZDA TAJILA TRUDNOĆU U VILI: Beba samo što NIJE, ona OTKRILA sve! (FOTO)

Ističe da ni jedno njeno jutrone prolazi bez dobrih jutarnjih vežbica.

ZAUVEK NAPUSTIO VILU U SUZAMA: Upao u DEPRESIJU, jedva se OPROSTIO sa SVIMA, težak RASTANAK! (FOTO)

– Bila sam kratko u Beogradu, vraćam se za Sarajevo. Posvetila sam se proodici, kući, pa treniram i u kućnoj varijanti, treniram više nego inače. Treniram kao da se spremim za nešto. Ujutru ustanem, odradim trening, posle toga nešto pojedem, odem na bazen, u suštini to je to – kaže zgodna sportistkinja.

MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ UŠLI U ISTORIJU: Merlin NASTAVLJA svoju TRADICIJU, nova radost u RIJALITIJU! (FOTO)

– Planiram da odem do Grčke, Italije, ako ništa zimski period ću možda  da budem u vili – otkriva dalje planove Naida specijalno za Happy BSC portal, ali po daljem ulasku u devetu sezonu ostaje misteriozna.

Gadžova je nedavno proslavila svoj rođendan, a sebi je poželela najviše zdravlja, jer će ostalo doći samo. 

Podsetimo, Naida je bila najveća zavodnica u rijalitiju, te su muškarci ludeli kada ugledaju njene prelepe crte lica i savršene obline.

Pavao Vladilo, Milutin Radosavljević Mili samo su neki od cimera koji su bili „zatreskani“ u ovu lepoticu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter