Izvor:
21.12.2018 u 11:05
0

VUYA OTVORIO SRCE I ISPRIČAO POTRESNU PRIČU: „Gledao sam kako mi prijatelje raznose granate!“ Vendi ga je ućutkala i rekla mu OVO…

Vendi je još jednom pokazala svoju pravdoljubivost i iznela na videlo sinoćne događaje.

Izbegavam da pričam o ovim temama, ja sam muzičar i došao sam da širim ljubav. Nagledao sam se ja užasa, gledao sam kako mi drugove raznose granate. Ne priča niko o ratu u Bosni, gde su ti isti Srbi ginuli- rekao je Vuya i pokušao da se ogradi od Vendinih optužbi da se poneo loše prošlu noć.

Kao neko ko je pretrpeo ratne užase, trebao si da izneseš svoje mišljenje, a ne da pobegneš u toalet. Samo izbegavaš konflikt, i bežiš. Trebao si da izraziš svoje mišljenje– Bila je oštra Vendi.

Ja se izvinjavam, pogrešio sam.

Da li se influenser plaši izbacivanja, pa se trudi da se drži dalje od svake svađe, ili je prosto nezainteresovan i prvi put nema mišljenje o nečemu?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter