Izvor: HappyBSC
23.10.2020 u 21:58
0

ZAJMIO SAM DA BI TEBI DAO: Potresno PISMO Bibe Struje RASTUŽILO publiku!

Velika prašina digla se u vili oko odnosa Bibe Struje i Maje Jenić.

Većina takmičara stala je na stranu Maje, koja je zahvaljujući podršci ostalih odlučila da javno pred kamerama napusti Bibu.

Njega je ovo jako pvredilo i on je napisao emotivno pismo u kome joj sopštava da je voli, iako zna da ona njega ne voli.

PROČITAJTE JOŠ…

SAMO BAHATO! DIVLJAO NA PUTU, SLEDI MU ROBIJA: Vozio 235 km/h, i nije mu prvi put

MAKRON: Živećemo s virusom bar do leta 2021.

PETKOVIĆ: Fon Kramon nije ovlascena da se mesa u dijalog

PRIVREDNICI TRAŽE ZELENE LINIJE ZA KRETANJE U REGIONU „Moramo da putujemo i u druge zemlje“

Kako kaže Biba, ušao je u rijaliti da zaradi novac da ne bi više morao napolju da se zajmi. Prema rečima ovog takmičara on se zajmio da bi udovoljio Majinim potrebama.

Ove reči nažalost nisu izazvale empatiju kod ostalih, naprotiv, još više su ih razdražile, jer većina smatra da nije džentlmenski sada javno govoriti o tome.

Bija je na kraju zamolio Maju da mu oprsoti za sve i da nastave dalej zajedno. 

Kako će se dalje razrešiti njihov odnos i hoće li ostati zajedno, saznaćemo u nastavku rijalitija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter