Izvor:
24.10.2017 u 04:35
0

ZAŠTO I DALJE NE RAZGOVARA SA MAJKOM? Teodora ispovedila dirljivu priču o svom odrastanju!

"Parograf" će večeras biti jako uzbudljiv.

Na testu istine je Teodora.

Njoj je postavljeno i drugo pitanje: Da li je istina da i dalje ne razgovarate sa majkom?

Njen odgovor je bio potvrdan.

-Na kraju cele ove balade stvarno nemam nikoga da krivim. Ali to je ostavilo na mene emotivne posledice. Jendom sam bila kod drugara kad me je zvala baka i rekla da je mama kući. To mi je bio najsrećniji dan u životu. Otrčala sam i videla sam je, sedela je kući, toliko čudno mi je bilo da je gledam. Promenila se od zatvora. Ono što ona nije znala je to šta se sa mnom izdešavalo. Ja sam ušla u neke vode, ulica me preuzela. Prvo je sve bilo bajno, otvorile smo salon. Onda su nju zvali prijatelji neki i pričali joj za mene. Ja sam tada bila u lošem periodu jer sam konstantno pila. Onda je ona meni krenula da "žvaće". Krenuli su ozbiljni sukobi. Rekla sam joj da mi ona nije autoritet. Okidač je bila situacija u bašti kafića kad sam bila mrtva pijana. Ona je sedela unutra i gledala me kako pijem. Odneli su me kući, ona je histerisala. Tu nastaje sporna situacija. Rekla mi je "marš napolje". Ja sam joj rekla da je to moja kuća i da neću nigde. Ona je rekla "ne zanima me". Ali to što me je dokusurilo je što sam došla posle 10 dana u salon i ona me pitala "šta radiš ovde". Ja sam joj rekla "više me nećeš videti". Nismo se čule dve godine, ona je otišla u Nemačku. Sve je krenulo nizbrdo. Ona nije mogla da dođe do mene. Ali ja nisam htela. U međuvremenu sam upoznala muža, zaljubila se. Njemu ću biti neizmerno zahvalna. Zadnji put sam je videla pre jače od godinu dana. Ne znam gde je. Udaljila me malo od brata.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter