Izvor: Happy BSC
10.06.2020 u 13:25
0

ZAVIJENI U CRNO: Tuga u njihovom DOMU! On je IZVRŠIO SAMOUBISTVO, učesnica će doživeti EMOTIVNI BRODOLOM! (FOTO)

Učesnica zabavno-humorističkog programa „Parovi“ Teodora Čelarević biće u šoku kada bude čula veoma tužnu i potresnu vest.

Ona je naime, pre ulaska u rijaliti bila u vezi sa mladićem koji je poreklom iz Alžira, pa je u luksuznoj vili često pričala o bajkovitoj romansi koju je doživela sa njim.

OPČINILE SU GA ZANOSNE OBLINE: Ovako izgleda njegova BABA DEVOJKA! (ŠOK FOTO)

Teodora je bila ludo zaljubljena, ali pošto nije sve išlo kako treba u tom odnosu, njih dvoje su dogovorom odličili da prekinu.

Momak sa kojim je atraktivna plavuša bila u vezi izvršio je samoubistvo kaže njegova sestra koja živi u Bosni i Hercegovini.

IZAŠLA IZ VILE, NAPUSTILA PROGRAM: Pomahnitala od BESA, svi SAZNALI za AFERU! (FOTO)

Strogo pouzdan izvor otkrio je  kakav je mladić bio pokojnik:

– Ne možemo da verujemo da ga više nema.. on se ubio 25. Maja… bio je veoma osetljiv momak koji je uvek svima činio samo dobro.. – kaže izvor.

NAPRAVIO SKANDAL SVOJOM POJAVOM: U rijaliti ušao KONTROVERZNI MLADIĆ, ona se TRESE KAO PRUT! (FOTO)

Tuga u ovoj porodici i familiji ne jenjava.

Evo kako je Teodora izgledala u zagrlajju nesrećnog mladića kojeg je volela najviše na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter