Izvor:
12.10.2018 u 18:17
0

ŽELEO JE DA UZVRATI MUŠKOŠĆU: Gavrilović oteo Sulejmanu mladu!? (FOTO)

Pošto je bila zaprošena, vreme je da je neko i ukrade.

Popularni denser devedesetih, Ivan Gavrilović želeo je da šou preuzme za sebe, te je nakon što je Sulejman Spaho zaprosio gošću Biljanu, želeo da uzvrati udarac, pa je upitao da odigraju ples.

Ja ćud a pokažem kako se to radi. Da li želiš da odigraš sa mnom jedan ples – upitao je Ivan, ne čekajući da pristane, već je krenuo ka njoj i pružio joj ruku, te je ona kroz osmeh pristala.

Nakon što su stali na podijum, Produkcija je pustila prikladnu muziku za ples, a potom su poput filmskog seta napravili atmosferu, tako što su pribili telo uz telo.

Takmičari u vili bili su šokirani, na čelu sa Bratislavom, jer je on razlog zbog kog je Biljana došla u studio, budući da je došla kao njegova podrška.

Jedno je sigurno, da su večerašnji gosti napravili totalni šou program izvevši mali performans na bini.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter