Izvor:
26.05.2019 u 20:44
0

ŽESTOKI OKRŠAJ! JELENI PAO MRAK NA OČI: Dobila TIGANJ od OVE UČESNICE da ga upotrebi za OVO!

Jelena Ilić je ušla u okršaj sa Milutinom Radosavljevićem Milijem jer nije želela da odgovori na temu koja se tiče nje i Ivana Marinkovića.

Smatra da je svaku kaznu, kao i ostatak učesnica odležala u skladu sa pravilima, a da je Mili jedna neviđenja kukavica koja samo kuka:

– Ovaj pajac je maltretiao obezbeđenje, dvojica su pokušala da ga uvuku u izolaciju, a onda je uhvatio plazmu i želeo da je slomi. On je odlepio, u sredu je plakao pa molio Produkciju da mu ne nominuje Marijanu – rekla je Jelena.

Ilijana Vagić je dodala da su njih dvoje kao par jedni bolesnici, i da joj se vraća "milo za drago" jer je ona osuđivala njenu vezu sa Dikom. Ispala je fina cimerka, pa je dala Jeleni tiganj kada dobije napad da prebije dečka.

– Tiganj za palačinke nam je kriv, pa sam joj poručila da mlatne Ivana njime i da ga ispravi – rekla je Ilijana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter