Izvor:
21.03.2019 u 13:42
0

ŽUSTRI DUEL ZBOG ATRAKTIVNE UČESNICE: Počelo TAKMIČENJE, neka BOLJI POBEDI! (FOTO)

S obzirom na to da je sunčan dan, učesnici zabavno-humorističkog programa "Parovi" uživaju u dvorištvu, razgovarajući o mnogim temama.

Naime, Milutin Radosavljević Mili i Džonatan Mastor žustro su se posvađali, i to sve zato što Mili smatra da je njegov cimer dvoličan.

Pored toga, Mastor je tokom dana prilazio Marijani Marković, a mnogi su smatrali da je on pokušao da smuva Milijevu bivšu.

Ti si namazan, praviš se fin, a zapravo si toliko opasan, da nemam reči – odbrusio je Radosavjević, Mastoru, koji mu se odmah suprotstavio.

Ko mi kaže. Ja sam šmeker, bre za tebe sam doktor – kazao je Džonatan, te se velika netrepeljivost između njih dvojice uopšte nije mogla sakriti.

Da li će Marijana pasti na Mastorov šarm, ili se pak pomiriti sa Milijem, ostaje da ispratimo u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter