Izvor: kurir
13.07.2024 u 09:40
0

SAMO OVE SEZONE ĆE ZARADITI 500.000 €: Lukasa čeka vrtoglavo dobar profit

Prethodne godine naši muzičari uspeli su da zarade ogromne sume novca, a kako stvari stoje, za pojedine estradnjake i ovo leto će biti unosno.

Prvi na tom spisku je svakako Aca Lukas, koji će ovoga leta zaraditi oko 500.000 evra od nastupa koje je zakazao tokom cele sezone.

Popularni pevač uveliko radi punom parom i nestaje. On je jedan od najtraženijih izvođača koji će pored Crne Gore, Hrvatske, Makedonije nastupupiti i u Evropi.

TEK KADA SAM IZGUBILA NAUČILA SAM DA CENIM: Melina o braku sa Harisom Džinovićem

Na nastupima Ace Lukasa oduvek se tražila karta više. Popularni folker, gde god da se pojavi, pravi fenomenalnu atmosferu, te ne čudi što je njegov raspored u potpunosti popunjen i za ovu letnju sezonu, nakon koje će biti bogatiji za neverovatnih pola miliona evra.

Lukas je ovog leta najtraženiji pevač sa estrade, a tu titulu s ponosom nosi već nešto više od dve decenije.

Njegov prvi hit je bila pesma „Pesma od bola“, nakon čega su sledili hitovi „Kafana na Balkanu“, „Bele ruže“, „Lična karta“,“Nisam preživeo“, „Kafana na Balkanu“ i mnoge druge.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter