Izvor: ALO
29.05.2024 u 07:28
0

SEVERINA POD NOŽ OTIŠLA PRVI PUT SA 20 GODINA! Javno je priznala samo jednu operaciju, a evo šta je sve radila na sebi

Severina je priznala samo jednu estetsku operaciju

Kao i mnoge njene koleginice, Severina se tokom godina promenila, i mada nije pričala o plastičnim operacijama, priznala je da je sa 20 godina operisala nos.

– Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me je doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dode ti tip i kaže: „Ja bih malo taj nos sredio“ i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest – rekla je svojevremeno hrvatskim medijima Severina.

Ipak, na jednoj stranici na Instagramu može se videti pevačicina fotografija nastala mnogo pre nego što je postala poznata, a malo ko bi pogodio da je na istoj Severina.

Sa šeširom na glavi i stidljivim osmehom Severina nimalo ne liči na ženu kakva je danas.

– „Severina je sama sebi bila baba“ – jedan je od komentara na tu fotografiju.

– „Usta, nos, podizanje obrva, kapci, zubi“ – napisao je drugi korisnik društvene mreže Instagram.

-„Starije je izgledala kada je bila mlađa. Plastične operacije su čudo“ – poentirao je treći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter