Izvor: KURIR
22.05.2024 u 11:41
0

SLAVNI KOŠARKAŠ ŠOKIRAO NIKOLU ROKVIĆA: Sačekao ga na ulazu u Atinu posle RADOSNIH VESTI, pa ga ostavio BEZ TEKSTA!

Pevač Nikola Rokvić posle 30 dana završava svoje hodočašće. On bi trebalo da stigne u Eginu danas, gde će se pokloniti u manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a na putu je skupljao novac za dečju onkologiju. Rokvić je skupio preko 31 miliona dinara. U Egini ga čekaju supruga Bojana Barović i deca, a pred sam klraj putovanja dobio je dve radosne vesti.

Naime, prvo je njegov kum postao otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Pozdrav, dragi ljudi, evo spuštam se sa planine – rekao je Nikola na svom Instagram profilu, pa dodao:

– Moj kum je postao otac, a moja kuma je na svet donela zdravog dečaka. Ljubim vas i volim – istakao je vidno srećan.Pevača je na ulasku u Atinu sačekao naš košarkaš Miroslav Raduljica, koji igra za atinski KK Marusi. Raduljica je Nikoli poklonio ikonu Svetog Nektarija, a potom mu se priključio na putu do Egine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter