Izvor: KURIR
22.05.2024 u 13:17
0

„DANAŠNJI DAN DUGO ČEKAM, NISAM SLUTILA…“ Bojana se oglasila pred Nikolin dolazak u Eginu: Korača poslednje kilometre…

Naime, u Egini će ga sačekati supruga Bojana Barović, koja ne krije sreću jer je njen suprug Nikola Rokvić ostvario svoj cilj. On je na ovom putu skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe.

– Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta, napisala je Bojana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter