Izvor: kurir
15.06.2024 u 19:21
0

„MALI, RUŽAN I DEBEO“ Ivana Korab konačno progovorila o svom suprugu: Meni najteže od svega pada…

Manekenka Ivana Korab prisustvovala je danas humanitarnoj akciji na jednom fudbalskom terenu, a onda se osvrnula na privatan život i otkrila detalje koje nismo znali.

– Na roditeljima je da izaberu šta će njihova deca da gledaju, lako je kriviti druge, ti se bavi svojom decom i šta prate na društvenim mrežama. Ja sam svoju decu naučila da imaju potrebu da pomognu, to treba da bude normalno svima. Humanost je generalno najbitnija u društvu, da jedni druge podržavamo – rekla je Ivana, pa nastavila:

– Uuu, jesam stroga majka, možeš da mi se popneš na glavu, ali neke discipline moraju da se znaju. Suprug je popustljiviji, moraju neke granice da se znaju, a ne da posle budu obesna i razmažena deca, kao jao pusti mali je. Dete sa tri godine mora da zna da kaže, dobar dan, hvala, doviđenja, izvolite, moj sin neće biti nevaspitan.

NIJE JOJ SE SVIDELO ŠTO SAM SE UGOJILA I RODILA DETE“ Kristina Kovač se odrekla sestre kroz otvoreno pismo: Preživljavam sa tugom

 

– Najteže mi pada da budem stroga, da budem istrajna i da ne popustim kad treba. Volela bih da imam ćerku, ali nisam sigurna, nikad se ne zna. Matea sam dobila iz trećeg, a Nou je iz petog pokušaja vantelesne oplodnje. Ta količina hormona i svega… nisam imala baš lagan put, iz ove perspektive baš teško, pre ću da usvojim dete, jer decu stvarno obožavam. Suprug je lud i on podržava ludaka – rekla je Ivana, pa prokomentarisala to što je javnost pre neki dan imala priliku prvi put da vidi njenog supruga, kog je krila od javnosti:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter