Izvor: KURIR
22.05.2024 u 10:39
0

BAŠKARE SE U VILI OD 13 I PO MILIONA $: Ovaj UGLEDNI LEKAR je muž Jelene Janković, njihova ljubavna priča počela je skroz NEOBIČNO

Srpska teniserka Jelena Janković, otkako je završila tenisku karijeru i ostvarila se u ulozi majke, povukla se iz javnog sveta.

Svoju mirnu luku pronašla je kraj doktora Branka Baraća sa kojim je dobila ćerku Unu i sa kojim danas živi u Americi. Popularni par izgradio je vilu od 1.500 kvadrata i čija je vrednost 13 i po miliona dolara. Interesovanje za Jelenin život i dalje vlada, a malo ko zna da je njena i Brankova ljubavna priča kao iz filmNakon „Adrija tura“, koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć.

 

Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.a.

Da su zajedno niko nije znao dok se nije pojavila informacija da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Tada se saznalo da se i udala i to za izuzetnog stručnjaka.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine – reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina“.Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter