Izvor: Kurir
02.09.2024 u 14:33
0

SVE ROĐENDANSKE SVEĆICE NA JEDNU ŽELJU OTIŠLE: Kaća Živković se sinu se obratila emotivnim rečima

Pevačica Katarina Živković porodila se pre mesec dana i na svet donela dečaka, kojem je dala ime Stefan.

Sada je ponosna mama na Instagramu objavila reči sinu koji je napunio mesec dana.

ZBOG NEPROFESIONALNOSTI ORGANIZATORA… Nući otkazao nastup, pa se javno oglasio

– Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline sa četiri lista, sve na jednu želju otišle… Tebe srećo moja, tražila sam ja od Boga. Dečače moj mali, ti si puzla koja fali, da se cela slika sklopi, da ko nikad život volim. U jednom telu srca dva, ostvarenje je mnoga sna – poručila mu je ponosna majka.

katarina_zivkovic_official
instagram screenshot

Kaća se porodila u „Narodnom frontu“, a po izlasku iz porodilišta nije želela da daje izjave, jer je istakla da je u medijskoj ilegali, koju je započela neposredno pred porođaj.

– I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli – rekla je Kaća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar