Izvor: Kurir
20.05.2024 u 18:04
0

SVI MISLILI DA SU SESTRE! Prija objavila sliku sa majkom iz pustinje

Aleksandra Prijović nakon napornog rada i preko 30 koncerata širom regiona, odlučila je da sa porodicom otputuje na zasluženi odmor.

Pevačica je sa svojim suprugom i sinom otišla na daleku destinaciju, a sa sobom je povela i svoju majku Borku Mihajlović.

Aleksandra je na svom Instagramu prvo objavila fotografiju sa naslednikom i suprogom u pustinji, a nakon toga objavila je i fotografiju sa svojom majkom i kako je i sama pevačica rekla najvećom podrškom u njenom životu.

aleksandraprijovic instagram screenshot

 

Podsetimo, Prija je nedavno i govorila o odnosu sa Filipom kao i da joj je on pored majke najveća podrška u svemu.

– Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter