Izvor: Kurir
10.06.2024 u 10:24
0

SVU MOJU SNAGU ŠALJEM KARLEUŠI: Njegove reči su je pogodile!

U jeku skandala Jelene Karleuša i Duška Tošića, oglasio je si Boki 13, i javno podržao pevačicu u njenim teškim trenucima.

Naime, Jelena je podelila stori koji je objavio makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koje je bio jedan od najbližih prijatelja Karleušine majke Divne. Boki 13 je poručio pevačici da uvek može da računa na njegovu podršku.

JOŠ UVEK SE MNOGI SEĆAJU NJEGOVOG GLASA: Ljudi su zanemeli od tuge kad su čuli kako ga je majka ispratila Dražen iz Crvene jabuke imao je 24 godine

„Svu moju ljubav, snagu i pozitivne misli šaljem Karleuši! Njena hrabrost je inspiracija“, napisao je Boki 13.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji u subotu da ju je napao bivši muž Duško Tošić. Policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Pevačica je odlučila da ne tereti supruga, a šta su komšije ispričale pročitajte ovde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter