Izvor: alo
27.06.2024 u 21:47
0

TIJANA EM UPLAKANA I RAZOČARANA: Pevačica otkrila kako prolazi na nastupima

Kako je priznala, tokom nastupa se susreće sa uvredama od strane publike

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em ili kao „Žena od sultana“, otkrila je kako reaguje na ponašanje publike na tezgama.

Kako je priznala, tokom nastupa se susreće sa uvredama od strane publike.

– To su uglavnom privatna veselja, ne dešava se to često. To jednom u 100 godina da gosti umeju da budu neprijatni, kada se napiju…da te vređa, da ti kaže nešto. To uglavnom kažu onako na uvo, da niko ne čuje – rekla je Tijana, pa otkrila da li je pogađaju tuđa mišljenja i kritike.

– Da, zato ne čitam komentare. Ne mogu, ja počnem da plačem. Katastrofa…uglavnom bude većina, da kažem negativnih – priznala je u podkastu „Bunker“.

MILICA PAVLOVIĆ PROŠLA KROZ PAKAO: Mnogo se nervirala čekala je šest meseci da ISPRAVI GREŠKU

„Zaplačem u sekundi“

Tijana ne krije da je emotivna, što često ume da je iznervira.

– Nije me iskrenost nikada poremetila u poslu, ali sam previše emotivna i mogu da se zaplačem u sekundi. Nekad me to malo nervira, ali takva sam od malena. Kad god neko povisi ton, ja momentalno počnem da plačem, kao mala beba sam – priznala je Tijana svojevremeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter