Izvor:
01.08.2023 u 11:49
0

TUGA PREMINUO GLUMAC POL RUBENS: Zbogom PI Vi Hermane

Glumac Pol Rubens premino je u 70 godini života, objavljeno je na njegovom instagram nalogu

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Pi Vi Hermana, umro je od posledica šestogodišnje borbe, sa karcinomom

-Molim vas primite moje izvinjenje zato što nisam želeo  da govorim javno o onome sa čime sam se suočavao poslednjih šest godina, napisao je Rubens na Instagramu. -Uvek sam osećao neverovatnu količinu ljubavi i poštovanja os svojih fanova prijatelja i onih koji me podržavaju. Voleo sam Vas sve tako mnogo i uživao sam praveći umetnost za Vas,napisao je dalje on.

Ovaj post napsian sa njegovog naloga dalje kaže.

-Prošle noći smo se oprostili od Pola Rubensa, Ikone Američkog filma, glumca, komičara, pisca i producenta čiji je voljeni karakter PI VI Harvija godinama oduševljavao generacije dece i odraslih, pozitivnošću šašavošći i verom u važnost da se bude ljubazno. Pol se godinama borio sa rakom na svoj način privatno i hrabro. Talentovani komičar živeće zauvek u pantenonu komedije i u srcima prijatelja ovog velikodušnog bića.

Brojne poznate ličnosti na društvenim mrežama su se oprostile ili se opraštaki od Pola Rubensa.

-Šokiran i izmemađen , nikada neću zaboraviti šta je uradio za mene na početku moje karije, napisao je između ostalog Tim Barton. Zbogom Pole, laku noć dragi prinče napisala je Šer na Tviteru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter