Izvor: Kurir
27.06.2024 u 11:03
0

U KUĆI SE RADI SVE OD POČETKA: Jelena Radanović otkrila kako provodi vreme dok traju renovacije

Pevač Sloba Radanović provodi vreme u hotelu sa porodicom dok im se renovira kuća.

Njegova supruga Jelena je pokazala kako provodi vreme u hotelskoj sobi sa decom.

DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Manekenka preko noći postala brineta

Naime, dok ona čuva sina Damjana, koji se igra igračkama, njen stariji sin se, verovali ili ne, šiša u toj istoj sobi, budući da je majka dovela frizera.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena u ponovno renoviranje kuće u Višnjičkoj banji navodno ulažu oko 50.000 evra.

Iako je kuća od 800 kvadrata, koju je pevač pazario pre dve godine za, kako se pričalo, 500.000 evra i u koju su se uselio samo dva dana posle crkvenog venčanja sa Jelenom, bila u odličnom stanju i potpuno sređena po njihovoj meri, pevačeva supruga ipak se navodno odlučila za totalnu promenu.

Kako je sada u kući nemoguće živeti, Radanović i njegova porodica žive u jednom hotelu na Vračaru, za koji su navodno morali da izdvoje oko 10.000 evra.

– U kući se radi sve od početka, iako je unutra sve bilo tip-top sređeno. Oni zbog ove kuće posle venčanja nisu otišli ni na medeni mesec, jer je Sloba i poslednji dinar uložio u nju. Ipak, Jeleni se ništa nije svidelo i odlučili su da potpuno preurede životni prostor. Počeli su od kompletne zamene vrata i prozora, a onda su odlučili da promene i kuhinju, da adaptiraju spavaće sobe, ali i da kupe novi nameštaj. Na kraju će trošak biti najmanje 50.000 evra, ali biće tu i nepredviđenih troškova, to je sigurno – priča za „Kurir“ sagovornik iz Višnjičke banje koji je upućen u celu priču.

– Sloba i Jelena su stalno nešto menjali za ove dve godine koliko su tu u Višnjičkoj banji. Skidali su neke ograde na terasi, pa uređivali deo oko bazena, tu je stalno bilo nekog posla. Ali da sve krenu od početka, to niko nije mogao ni da zamisli. Sad su zbog svega prinuđeni da žive u hotelu, jer kuća koju su kupili u Slankamenu još nije u potpunosti završena ni opremljena. Biće sve to odlično na kraju, samo treba dočekati kraj radova i ponovno useljenje – rekao je komšija porodice Radanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter