Izvor:
07.04.2019 u 16:52
0

ACA LUKAS OSUDIO KNJIGU KIJE KOCKAR: „Jel sve stjuardese treba da pišu knjigu gde su letele“!

U današnjem Glamuru ugostili smo najpoznatijeg muškog solistu koji pravi najbolje žurke na na Balkanu Acu Lukasa.

– Ja nisam čovek koji je rođen za cilj. Nisam bio nikad nezadovoljan nikada. Ljudi podrede život nekoj tački, želeli su da budu poznati, a ja nikad nisam žudeo za slavom.

Naparavio je prekid u karijeri od 2004 do 2006, evo po čemu se promenio.

– U glavi sam isti, osim što sam se opametio. Iskusniji sam za jedan dan vise. Generalno sam isti.

Mnogo koncerata i nastupa nije ga umorilo, pa je on još uvek oran da radi.

– Volim da radim, zato mi ništa nije teško. Samo sam svaki dan pametniji kao i svaki drugi čovek jer sam iskusniji za jedan da više.

Aca je raskinuo saradnju sa Folk bendom i osnovao novi.

– Promenio sam saradnike jer smo dvadeset godina svirali zajedno, a toliko nisam ni sa jednom ženom bio. Mora da se napravi nešto novo i ovo je bio pun pogodak.

Kakvo je Acino mišljenje o popularnoj autobiografskoj knjizi Kiji Kockar.

– Kako neko ko se pre nekoliko meseci pojavio u javnosti napiše knjige a da pritom niko ne zna zašto je to napisao. O čemu ti pišeš prijateljice a najgore je ko čita to? Ja nemam ništa protiv devojke ali koga interesuje kako se ona razvela od dečka. Jel sve stjuardese treba da pišu knjigu gde su letele, ne razumem? Koliko je debela ta knjiga…i ne znam šta je sa narodom kad čita…tragedija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter