Izvor:
26.10.2019 u 07:59
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NIKAD SREĆNIJA: Biću druga majka Veljkovom detetu! (FOTO)

Anastasija Ražnatović presrećna je što će na proleće postati tetka, budući da njen brat Veljko očekuje prinovu sa verenicom Bogdanom Rodić, a mlada pevačica uveliko se priprema i za svadbu brata i snajke koja je zakazana za 24. novembar.

Anastasija je otkrila da će se rado latiti mikrofona na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi.

Naravno. Otpevaću im one pesme koje Bogdana i on najviše vole – istakla je mlada pevačica.

Budući da se često kaže da su tetke deci "druge mame", i Anastasija će se tako postaviti prema Veljkovom detetu.

Definitivno. Nastojim da budem onakva tetka kakvu ja imam. To podrazumeva da budem najbolja tetka na svetu – rekla je pevačica i otkrila kako se osećala kada je saznala da će postati tetka:

Nije bilo suza radosnica, ali bilo je od skakanja, velike sreće i radosti! Čim mi je majka javila za tu predivnu vest, usledio je šok, ali je kratko trajao.

Izvor:Nadlanu.com
Foto:printscreen/instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter