Izvor: Republika
03.11.2021 u 15:39
0

BIKOVIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU: Evo čime se ona bavi i kako izgleda ! (FOTO)

Miloš Biković prošle noći bio je na premijeri filma ,,Južni vetar – Ubrzanje“, a tom prilikom sa sobom je poveo novu devojku Ivanu.

Prošli noći odigrala se premijera filma ,,Južni vetar- Ubrzanje“, a tom prilikom su glumci došli i zablistali na crvenom tepihu. Međutim, u jednom trenutku blicevi i fotografi bilu su zauzeti fotografisanjem Miloša Bikovića. 

PROČITAJTE JOŠ:NIJE SVAKO DOBRODOŠAO! Laća zvao samo tri osobe sa estrade na pomen Marini Tucaković, a sada je konačno otkriveno i zbog čega!

Zapravo, ne samo njega, već i njegove nove devojke, koju je poveo sa sobom na premijeru! Svi su bili iznenađeni njenim izgledom i odevnom kombinacijom, koja je svima oduzimala dah. U crvenoj haljini, pored Bikovića, njegova nova devojka privukla je najveću pažnju. 

U pitanju je mlada pravnica, koja ima 25. godina, a pred premijeru filma, sve vreme je provodila uz Miloša i njegove kolege, koji su pričali i vodili diskusiju o svakodnevnim temama i filmu. 

Mlada Ivana privukla je pozornost svih prisutnih, jer je svojom pojavom i elegancijom potpuno izdominirala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter