Izvor:
28.06.2017 u 00:12
0

BORBA SA RAKOM SE NASTAVLJA: Operisan suprug jugoslovenske pevačice! (foto)

Nakon što mu se rak proširio po telu, suprug Tatjane Kameron Tajči, Metju Kameron, morao je u operacionu salu.

Dan pre operacije oglasila se Tajči koja je sve zamolila da se pomole za njenog supruga, a tog dana je u njegovoj sobi sveštenik održao misu.

– Došla sam u bolnicu da budem s Metjuom pre operacije. Proveli smo najlepše veče. Pustila sam muziku i ušuškala se do njega u malenom bolničkom krevetu. Bilo je drugačije od svega što smo dotad proživeli. Bilo je najlepše – napisala je Tajči.

Dok je čekao na operaciju Metju je sedeo na ivici kreveta i rekao je: "Ovo je kao da idem na vožnju u lunapark. Očekuješ uzbudljivu vožnju, a ne znaš što te čeka."

Na ove njegove reči pevačica se sledila jer je pomislila da je on u strahu, a onda je izjavio: "Volim da se vozim u lunaparku" zbog čega je malo odahnula.

Tajči se potom ponovno oglasila na društvenoj mreži i sve je obavestila o stanju supruga.– Zazvonio je telefon, a sestra nam je rekla da oporavak dobro teče. Kada su ga doveli pred nas bio je u jakim bolovima – napisala je Tajči.

Blic
Foto: Instagram/Tatjana Tajci Cmeron

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter