Izvor: ALO
11.07.2021 u 11:44
0

„BRAVO LJUBAVI“: Ceca plakala i nastupala po kiši, a voljeni je bodrio! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović pevala je od srca publici u Ljuboviji na „Drinskoj regati“, a kiša koja je počela da pada samo je doprinela da atmosfera bude još bolja.

PROČITAJTE JOŠ:

„MORAĆE DA NAUČE SRPSKI“: Gaga Antonijević otkriva detalje novog filma „Janičar“

DNEVNI HOROSKOP! Ovnovima se pruža sjajna prilika,Strelčevi napreduju na poslovnom planu, a šta vas čeka?

EXIT: Emocije i priče prva dva dana proslave

Ceca je otkrila da je bila na ivici da zaplače od sreće zbog emocija koje je doživela, a možda i zbog poruke koju je dobila od dečka Bogdana Srejovića.

– Ljubav koju gradimo moja publika i ja traje godinama, imali smo i veće izazove od kiše! Zato smo večeras pevali i igrali na kiši i napravili nezaboravno veče! Najradije bih zaplakala od sreće! Hvala vam na ovakvom osećaju! – napisala je Ceca.

Ceca i Bogdan neko vreme su bili razdvojeni s obzirom na to da je Ražnatovićeva bila u svojoj kući na Kipru sa sestrom Lidijom i unukom Željkom.

A po povratku je odmah došla u Ljuboviju da održi nastup. Ipak, njenoj ljubavi sa Bogdanom daljina nije mogla ništa što je pokazala njegova poruka. Srejović je na sviom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je pevačica potpuno mokra od kiše, uz poruku:

– Bravo ljubavi! 

A ova poruka pokazala je da su Ceca i Bogdan i dalje u ljubavi i da im u vezi ide bolje nego ikada. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter