Izvor: Happy BSC
06.09.2022 u 12:06
0

„BRINE ME GUBITAK KILAŽE…“ Poznati glumac DRASTIČNO SMRŠAO, svi se plaše da je BOLESTAN

Holivudski glumac Tom Henks (66) snimljen je u izlasku sa svojom suprugom Ritom Vilson (65), a mnoge je iznenadilo što je glumac drastično smršao.

Par je šetao Malibuom kada su ih uslikali paparaci. Tom je bio u beloj majici i bermudama, a na glavi je nosio kačket, dok je Rita bila u tamnoplavoj majici i crnoj suknji.

KO ĆE BITI NOVI BOND? Svi BRUJE o nasledniku KULTNE ULOGE, FAVORIT odlučio da ODBIJE ponudu

Iako do sada nije otkriveno da li glumac ima problema sa zdravljem, Tom je privukao mnogo pažnje jer je mršaviji nego inače.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U junu mesecu Henks se pojavio u Sidneju, tokom svetske premijere novog filma o Elvisu Prisliju, tada je na bini jedva sakrio koliko mu drhte ruke.

Mnogi su se već tada zabrinuli za njegovo zdravlje, a sudeći po novim fotografijama i dalje se bori s gubitkom kilograma.

– Čini mi se da se nešto događa s njim, brine me gubitak kilaže – napisao je jedan od Henksovih fanova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter