Izvor: Kurir
06.09.2022 u 10:29
0

„MISLIM DA JE TO NEUKUSNO“: Lepa Brena ODBILA SARADNJU sa Filipom, PROBLEM nastao zbog NOVCA!

Lepa Brena odbila je saradnju s pastorkom Filipom Živojinovićem zbog novca. Naime, Živojinović koji ima producentsku kuću i njegova maćeha planirali su da zajedno rade na jednom njenom budućem projektu, ali kada je Bobin sin doneo predračun, pevačica se s tim nije složila.

Ona je smatrala da je za njegovu zamisao to previše novca, pa do saradnje, bar u ovom slučaju, neće doći. Njoj se dopada sve što Filip radi, ali ova njegova ideja neće biti sprovedena u delo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poznato je da je on supruzi Aleksandri Prijović najveća podrška i da joj pomaže u karijeri, te nije tajna da joj on neretko pomaže oko izbora pesama i njihovoj ekranizaciji za album, kao što je to bilo i poslednjeg puta, a kao se navodi, Aleksandra je u svoj poslednji album uložila čak 400.000 evra i tako postala vlasnica najskupljeg spota na našim prostorima.

PRIJA PREŠIŠALA LEPU BRENU! Aleksandra zarađuje 3 PUTA VIŠE od svekrve, a ovako zgrće BASNOSLOVNU SUMU

Naime, Prija je ekranizaciju balade „Zvuk tišine“ platila čak 40.000 evra. Iako Filip sa svojom producentskom kućom ne stoji iza videa za baladu „Zvuk tišine“, on se složio s njom da je to pametno ulaganje i da ne treba da štedi. 

Na pitanje zbog čega nije došlo do saradnje s Brenom, nije želeo da odgovori, ali je za Aleksandrin projekat rekao:

– Spot za pesmu „Zvuk tišine“ nije producirala moja firma, već „Vižual infiniti“. Aleksandra i ja nikada ne govorimo o ciframa. Mislim da je to neukusno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter