Izvor: Happy BSC
06.09.2022 u 09:58
0

PREPOZNAJETE LI NAŠU POPULARNU PEVAČICU? Počela je da peva sa 13 godina, a danas izgleda kao BOMBA! (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je stari spot Dare Bubamare u kojem izgleda potpuno drugačije nego danas.

Ona je svoj prvi nastup imala sa samo 13 godina i već tada pokazala da je rođena da postane velika zvezda.

DARU JURI BOGATI ŠEIK, NUDI JOJ MILIONE ZA USLUGE! Odlepio za pevačicom, otkrila da li mu odgovara na PORUKE!

Želja joj se ispunila, a danas zahvaljujući dugoj i uspešnoj karijeri uživa u luksuzu i lagodnom životu. Ipak, početka njene karijere se mnogi sećaju, a sada se na  socijalnim mrežama pojavio njen spot za pesmu “Dosada” koji je snimljen davne 1994. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica je tada izgledala znatno drugačije nego danas, ali uprkos plastičnim operacijama, ne može se reći da je u potpunosti izmenila lični opis. Iako je dosta toga korigovala na sebi, Dara je vidno zadržala svoje glavne crte lica, ali ni malo nije štedela kad je u pitanju njen fizički izgled.

Dara je u pomenutom spotu đuskala u kožnoj garderobi i haljinicama, a mnogi su se složili da je svojoj pozitivnoj energiji i dan danas ostala verna i da je upravo tom energijom osvojila publiku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter