Izvor: Kurir
22.02.2021 u 14:54
0

CECA UTUČENA SLOMLJENOG SRCA:“KAKAV FILM, BOŽE MILI… „

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović potresena je posle gledanja TV premijere filma „Dara iz Jasenovca“.

Ceca je na društvenim mrežama podelila sa svima kako se oseća nakon što je videla potresne scene iz filma koji je potresao region.

„Kakav film… Bože mili…“, napisala je kratko Ceca na Instagramu uz emotikon slomljenog srca, pa su se ređali komentari. Podsetimo, Biljana Čekić (13) svojom glumom oduševila je sve, pa je otkrila i šta joj je bilo najteže da snimi.

VAŽNO!

Premijerka potvrdila: NEMA ZATVARANJA studentskih poliklinika!

SKANDAL U SOPOTU: Medicinskom radniku zabranjen rad, razlog je ovo!

Dr Ostojić: Sve više DECE zaraženo koronom!

Napravili haos pa pobegli: TINEJDŽERI IZAZVALI UDES!

„Snimanje po noći jer nisam navikla da ostajem do kasno, ali i emotivno teško scene. Kada držim brata u krilu i trebam da ga dam, ona zadnja secena kada sam trebala da ga dam“, pričala je Biljana, a onda joj je glas zadrhtao u „Jutru“ na TV Prva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter